Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy Lucie Hadašová (37) má po dvou dětech postavu, kterou by jí mohly závidět dvacetileté modelky. Stále se udržuje pohybem a denně cvičí. Zadarmo tyto křivky rozhodně nemá.

"Makám, už chodím asi pět let cvičit do fitka k mojí Jítě na takové cvičení s elektrošoky, a taky si i cvičím doma, makám podle cvičitelky. Na mé tělo to funguje," řekla Super.cz s tím, že nemá problém se ke cvičení doma vyhecovat.

"I manžel se mi směje, že jsem jediný člověk v širokém okolí, kdo cvičí doma. Mně ale přijde super, že mi to ušetří čas, umyju se doma, je to všechno rychlejší," vysvětluje Hadašová s tím, že mnohem horší je to se stravou.

"Vrátili jsme se po měsíci z Floridy, co se týče stravy, je to katastrofa. Tam jsme fakt prasili. Jídlo je u mě velký problém," dodala Česká Miss 2007 na dětském dni v Ústavu pro péči o matku dítě, kde rodila obě dcery.

Třetí potomek v plánu není. "Manžel mi místo toho pořídil štěňátko. Takže tři dcery už mám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám