Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příliš dlouho se Matyáš Hložek po rozchodu s Kateřinou Hadašovou samotou netrápil. Model si již za krásnou sestru České Miss Lucie Hadašové (37) našel náhradu. Zjistili jsme, že syn zpěváka Standy Hložka už čtvrt roku randí s osmnáctiletou úspěšnou modelkou Sárou Struhařovou.

Čerstvě plnoletá láska úřadujícího Muže roku je oblíbenou tváří českých návrhářů. Úspěšná modelka Sára Struhařová pracovala pro Liběnu Rochovou, značky Chatty, Odivi, Zuzanu Kubíčkovou nebo Beatu Rajskou. Ta si Sáru vybrala i do svého aktuálního kalendáře.

Jak prozradila Sára, potkali se v prostředí, které je jim oběma blízké. „Matyáš si mě všiml na módní přehlídce, začali jsme být v kontaktu. Jsme spolu už tři měsíce. Báječně si rozumíme, máme spoustu společných zájmů,“ rozplývá se nad svou novou láskou Sára a dodává: „Oba pracovně hodně cestujeme, takže to vždycky asi nebude jednoduché, ale jsem šťastná.“

Ze svých pracovních cest Sára asi nejvíc vzpomíná na Miláno, kam se v krátké době opět vrátí, tentokrát kvůli práci pro značku Armani. V Čechách v poslední době fotila kampaň pro vlasovou značku Kevin Murphy nebo natáčela fashion film pro Preciosa Lighting. Ten byl vytvořen pro milánský Design Week.

Sára i Matyáš si shodou okolností oba vyzkoušeli účast v modelingových soutěžích. Krátkovlasá blondýnka v roce 2013 skončila na druhém místě v soutěži Czechoslovak TopModel, tenkrát ještě coby dlouhovlasá bruneta. Castingy si nenechá ujít ani letos, i když samozřejmě už z pozice toho, kdo mladé dívky hodnotí. Celá tour Czechoslovak TopModel má letos dvakrát více zastávek a běží od května až do října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám