Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Hadašová (37) stále kojí svoji skoro tříletou dceru Vanessu. A zatím s tím neplánuje přestat. "Já myslím, že je to na ní. Přestanu, až malá nebude chtít," řekla Super.cz Lucie. To ale může být také tak, že ji kojící povede na zápis do školy. "To určitě ne," smála se modelka na festivalu krásy, kam dorazila se svojí sestrou i oběma dcerami - Denisou a Vanessou.

Její sestra je stejně půvabná, ale v soutěži krásy to nikdy překvapivě nezkoušela. "Nejsou to její priority, má ráda tento svět, ale z jiného úhlu. Radí lidem s oblékáním, dokáže nalíčit, radši je z druhé strany. Pár fotek si udělala, zkusila to, ale není to to, po čem by toužila," prozradila Lucka.

Opakem jsou její dcery. Ty jsou prý pro svět šoubyznysu jak stvořené. "Holky to milují. Mají malou kameru pro děti a dělají spolu rozhovory," usmívala se.

A co třetí dítě, pořídí si s partnerem Jaroslavem Bednářem? "Klidně bych do třetího šla, nechávám to otevřené. Dovedu si ale představit i to, že to zůstane jen na tomto počtu, Vanessa je náročné dítě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám