Hlavní obsah
Článek

Bývalá Česká Miss Lucie Hadašová (37) se poslední roky věnovala především mateřským povinnostem, starala se o dcery Denisu a Vanessu a muže Jaroslava Bednáře. Teď se ale rozhodla "mateřskou" ukončit. Opět ji budeme vídat na přehlídkových molech, a nejen to.

"Ráda bych se v plném nasazení do světa modelingu vrátila, ale je otázka, jestli bude také poptávka," svěřila nám po přehlídce nové kolekce obuvi, kde předváděla i se svojí o šest let mladší sestrou Kateřinou. "Ale mladší dceři už byly dva roky, tak si myslím, že už se to dá a můžu se vrátit," míní.

A jak to tedy vypadá s dalšími nabídkami? "Teď se blíží jedna velká přehlídka a zrovna jsem se změřila kolem boků a zjistila, že za dobu, než ta akce proběhne, budu muset něco udělat. Neříkám, že jsem tlustá, to by byl nesmysl, ale rozměry úplně přesně nesplňuju. Přebývají mi dva centimetry, ale shodit to je podle mne reálné," věří.

Cvičením a běháním na trenažeru ale centimetry asi shazovat nebude. "Trenažer jsem nechala odvézt, měla jsem ho jenom jako věšák. Jsem hrozná. Sice mám manžela profesionálního sportovce, ale já a sport se pořád nějak obloukem vyhýbáme. Takže prostě nebudu moc jíst," krčila rameny Lucie, která má v plánu věnovat se také produkci akcí, přičemž právě přehlídka, na níž jsme se setkali, byla její produkční premiérou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám