Hlavní obsah
Článek

S bývalou Českou Miss Lucií Hadašovou (37) jsme se potkali na křtu kočárků, což nás docela překvapilo, protože obě její holky už docela pěkně běhají. I její vysvětlení bylo vcelku překvapivé. "Tak mladší se ještě ráda povozí, ale hlavně nikdy nevíte, kdy je konečný stav dětí," řekla Super.cz.

"Ráda bych časem měla ještě jedno dítě, manžel se na to zatím moc netváří, ale třeba ho ještě do čtyř let přemluvím," dodala, že její muž, hokejista Jaroslav Bednář (47), úplně s ideou rozšiřování rodiny srovnaný není. Má ostatně ještě jednu dceru z předchozího vztahu.

Po chlapečkovi ale Lucka netouží. "Pokud bych si mohla u čtvrtého děcka vybrat, tak bych chtěla zase holku," počítá Lucie do rodiny i manželovu první dceru.

Přitom, když jsme se s Lucií bavili posledně, chtěla si hlavně dodělat vysokou školu. "Škola je super, diplomka je odevzdána, všechno proběhlo hladce. O víkendu začíná letní semestr, takže bych ji měla dokončit za půl roku. Když nic nezvořu na státnicích, v létě bych měla mít hotovo a pak je čas," míní.

Důvodem, proč mít tak velkou rodinu, nás Hadašová taky poněkud zaskočila. "Láká mě to už proto, že vidím, jaké vychytávky teď pro děti jsou, nebo ty nádherné kočárky. Já bych se klidně i někomu o děti starala, abych to mohla pořizovat," svěřila.

I když vystudovala jiný obor, tak místo dalších porodů by to možná vyřešilo, kdyby si Lucka pořídila soukromou školku. "Už jsem o tom přemýšlela, ale protože moje vzdělání je jiným směrem, tak bych spíš musela mít nějakou dětskou skupinu. Ale nakousli jste téma, které pro mne není úplně uzavřené a možná bude v budoucnu fungovat," trefili jsme hřebíček na hlavičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám