Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od loňského května je vztah Felixe Slováčka (80) a Lucie Gelemové (41) minulostí. Po sedmi letech se jejich cesty rozešly a důvodem bylo především to, že si výtvarnice přeje založit rodinu. I po rozchodu společně trávili hodně času, vše skončilo dramaticky na podzim, kdy se po boku Lucie objevil nový muž.

Lucie se nyní o vztazích rozpovídala. „Jsem v osobním životě spokojená,“ svěřila Super.cz výtvarnice, která o případné nápadníky nemá nouzi. „Mužů se kolem mě v současné době točí spousta,“ dodala Gelemová, která se svým byvalým partnerem už není notnou dobu ani v kontaktu.

Aktuálně se však soustředí především na svou práci. „Po profesní stránce jsem ráda a nadšená, že se mi věnuje a mohu tvořit po boku Vladimíra Komárka mladšího, v překrásném ateliéru jeho otce. Místě, kam za mistrem rádi přicházeli lidé různých povah a profesí, včetně největších osobností české kultury,“ svěřila se Gelemová, která spolu se zmíněným umělcem plánuje vernisáž své tvorby v Obecním domě.

„Chystám také překvapení, které ale zatím musí zůstat tajemstvím,“ neodtajnila své plány nadšená umělkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám