Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výtvarnice Lucie Gelemová (41) se nedávno rozešla s hudebníkem Felixem Slováčkem (80). Se saxofonistou tvořila pár sedm let. I po rozchodu ale zůstávají přáteli.

Nyní se Gelemová rozhodla skončit i se svou prací na Pražském hradě, kde působila v týmu restaurátorů. „Je to tak. V rámci změn ve svém životě jsem se rozhodla skončit i s prací na Pražském hradě. Zařizuji si život ve svých rodných jižních Čechách, a i proto jsem se rozhodla na svou žádost ukončit pracovní poměr na Pražském hradě. Byla to pro mě vzácná zkušenost a moc za ni děkuji,“ řekla Super.cz Gelemová.

V práci zůstává ještě do srpna, ve chvílích volna chce relaxovat na dovolené a užívat si léto. Gelemová tráví čas i s Felixem Slováčkem. Jak sama říká, nadále zůstávají přáteli.

A tak nic nebrání tomu, aby se společně objevovali na různých akcích nebo sdíleli pronajatý byt v pražských Malešicích. Ten ale Gelemová v létě opustí a natrvalo se odstěhuje do milovaných jižních Čech. „Těším se na mé nejoblíbenější činnosti - objevování krás jihočeské přírody, chůzi i cyklistiku, pečení dobrot, sbírání borůvek a jiných plodin, které nabízí příroda, a malování,“ uzavřela Gelemová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám