Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rád by si i sáhnul, ale to už by asi dostal přes prsty. A nejen od svojí přítelkyně Lucie Gelemové (41), ale i od zúčastněných dam. Felix Slováček (80) je sice podle svých slov naprosto spokojený se svojí mladší partnerkou, ale ani půvaby jiných dam ho nenechávají chladným. A je opravdu jedno, na jaké společenské akci se po karanténě objevil.

Vlastně se mu ani nedivíme, že po čtyřech měsících, kdy se vídal jen s Lucií, ho pořádně rozrajcovala hosteska oblečená jen do body paintingu v barvách nového výživového doplňku na bázi konopí. Na modře pomalované krásce jako z Avataru by rád ulpěl i svými dlaněmi, kdyby se bál ani ne tak pokárání, ale spíš toho, aby mu barva z jejího těla na rukou nezůstala.

Na vernisáži obrazů běloruské malířky Anny Karan ho zase více než umělecká díla vystavená v restauraci na Císařské louce zaujala jeho kolegyně hudebnice. Kytaristka Tereza Rays vystupující pod jménem Electric Lady sice byla na své poměry decentně oblečená, ale ani upnuté bílé tričko nedávalo velký prostor fantazii, takže na ní Felixovy pohledy spočívaly velmi často.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám