Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček (80) už žije pět let ve vztahu s Lucií Gelemovou (41), ale jeho právoplatnou manželkou je stále Dáda Patrasová (67). Muzikant nyní uvedl, že přemýšlí, že by ji nechal zbavit svéprávnosti.

Není to tak dávno, co měla Dáda autonehodu s 2,5 promile v krvi. Právě v alkoholu vidí Felix problém. Už několikrát se prý snažil manželku dostat na léčení: „Přesvědčovali jsme ji několikrát, ale bohužel to nepůjde, dokud ona sama nebude chtít. Po té bouračce jsme byli přesvědčeni, že si řekne, že už toho bylo dost, ale bohužel se tak nestalo,“ řekl Rytmu života s tím, že hledá řešení.

Tím by prý mohlo být nechat manželku zbavit svéprávnosti. „Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché. Na druhou stranu, když neudělám nic, může celá situace skončit podobně, jako tomu bylo u Ivety Bartošové (†48),“ myslí si.

Dáda se podle něj dokáže dobrovolně nenapít pouze v případě, že jí je špatně. „Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řešil a vyřešil s Hankou Krampolovou (†59),“ uvedl Slováček a pokračoval: „Je mi jasné, že Dáda s tím v žádném případě souhlasit nebude, ale to naštěstí ani nemusí. Vidím to jako její jedinou záchranu.“

Reklama

Další články

Načítám