Hlavní obsah
Článek

Mediální vody rozbouřila minulý týden opět manželská dvojice Dagmar Patrasová (67) a Felix Slováček (80). Začalo to trumfováním se fotkami z dovolené, Dáda se ve svých jednašedesáti pochlubila snímkem v plavkách z Itálie, kde je se svým italským milencem, její muž zase snímky z dovolené na horách, kterou tráví s přítelkyní Lucií Gelemovou (41).

Říkali jsme si, že jejich dospělé děti Anna Slováčková a Felix Slováček mladší rozhodně nad počiny rodičů nejásají radostí. Zvlášť Dádino focení v plavkách vzbudilo rozporuplné ohlasy, zda je to v jejím věku ještě vhodné. Syn, jehož jsme potkali na vystoupení v rámci soustředění soutěže Muž roku, ale mámu brání. "Nemyslím si, že to bylo přes čáru. Na to, kolik jí je let, vůbec necvičí a vůbec nic nedělá, vypadá výborně. Z rodiny Patrasových má výborné geny, takže si myslím, že vypadá skvěle. Teď je v Itálii a přeju jí, ať si užívá," mínil Felix mladší.

Zatímco jeho rodiče umějí žít a užívají si se svými láskami, on maká a projíždí se svými vystoupeními republiku. "Teď se potkáváme na severní Moravě, měl jsem i dva koncerty na Šumavě. I u nás jsou super destinace, kde je krásně a jsou tam navíc super lidi," krčil rameny.

Snaží se ale najít si čas i na svoji vlastní rodinu, partnerku Míšu Zemánkovou, s níž má syna Rafaela. "Snažím se být víc doma a jsem tam daleko víc než s prvním synem Felixem. Věřím, že tentokrát mi to tak vydrží, až dokud nás smrt nerozdělí," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám