Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) byla na zádušní mši za Hanu Zagorovou (†75) obrovskou oporou zdrcenému vdovci Štefanu Margitovi (67). Moderátorka Televizních novin znala Hanku i Štefana od dětství. Když byla malá, hlídávali ji, měli společné známé a považovali se za rodinu.

Když Margita po skončení mše naposledy zamával své lásce Haničce, těžko zadržoval slzy. A právě Borhyová byla první, která ho utěšovala. I pro ni samotnou je skon Hany Zagorové nesmírně bolestný. Ještě nedávno se těšila, jak se s ní i Štefanem potká v jejich oblíbeném Španělsku, kam plánovali jet. To už jim bohužel nevyšlo.

„Těšili jsme se, že se letos uvidíme v Malaze, a protože jsem se teď vrátila ze Španělska, tak jsem i Hanku viděla na každém kroku,“ neubránila se vzpomínkám na společně strávené chvilky oblíbená moderátorka.

„Pro mě je to velmi bolestivé a je obtížné o tom mluvit. Hanka byla úžasný člověk, neznám člověka, který by ji neměl rád. Trvá dlouho, než člověk překoná takovou bolest, která vždycky zůstane v srdci, a to i za několik let,“ řekla Borhyová ještě před začátkem zádušní mše v kostele svatého Tomáše na Malé Straně.

Největší bolest ale prožívá Štefan Margita, který s milovanou Haničkou strávil třicet let. Borhyová se mu snaží pomáhat, jak jen může. „Samozřejmě se snažím být Štefanovi oporou, jsme spolu v kontaktu pořád, budeme mu pomáhat, aby tu situaci zvládl,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám