Hlavní obsah
Článek

Smutná zpráva o úmrtí Hany Zagorové (†75) zasáhla celé Česko i Slovensko. Jeden z hlavních symbolů české pop music odešel 26. srpna. Zpráva velmi zasáhla i moderátorku Lucii Borhyovou (45), pro kterou byla, je a vždy bude Hanka a Štefan Margita (67) jako rodina. „Moc to bolí,“ napsala Lucie Super.cz.

Později přidala vzpomínku na sociální síť.

„Někdy nastanou tak bolavé momenty, kterým se nedá ani uvěřit. Dnes bohužel přišel jeden z nich. Haničko, děkuji Ti za všechno. Za krásně strávené společné chvíle kdekoliv. Ty víš, za naše zpívání, tvoje skvělé jídlo, za vánoční Lucerny, tvoje životní rady, tvoji upřímnost, laskavost, nadhled. Přes slzy mi ani nejde psát. Budeš navždy v mém srdci,“ napsala Borhyová.

Hanku i Štefana Margitu znala Lucie od dětství. Když byla malá, hlídávali jo, měli společné známé a považovali se za rodinu.

Právě zmíněný tradiční vánoční koncert v Lucerně Hanky Zagorové si Lucie nikdy nenechala ujít a považuje ho za jeden ze symbolů svých Vánoc. Bohužel poslední dva roky se neuskutečnil, a přestože Zagorová věřila a doufala, že se před publikum ještě postaví, bohužel se tak už nestane.

Reklama

Další články

Načítám