Hlavní obsah
Článek

Moderátorka hlavní relace televizních zpráv Lucie Borhyová (46) má nejen skvělou figuru, což už několikrát dokázala svými fotografiemi z dovolených, ale i půvabnou tvář. Fanouškům se ukázala bez make-upu a zdá se, že oblíbená moderátorka jednoduše nestárne.

Fotografie z večeře, kde je Lucie nenalíčená, vzbudila velký rozruch v pozitivním slova smyslu. Fanoušci a kamarádi ji chválí, jak krásně vypadá, a nutno podotknout, že pohledná moderátorka ani žádný make-up nepotřebuje.

Ona sama je velkou fanynkou nenalíčených tváří. "Miluji chodit nenalíčená, jelikož si líčení užiju dost díky své práci v televizi, focení nebo natáčení," prozradila Super.cz usměvavá kráska.

V rozhovoru odhalila, že dovolené u moře prospívají nejen její duši, ale i kráse. "Nejlépe se cítím nenalíčená právě vždycky u moře, když jsem opálená a celkově spokojená. To se hned ukáže na pleti, a když je člověk v pohodě, tak žádné líčení není ani potřeba," vysvětluje Lucie.

Borhyová si užívala letní dovolenou s dětmi ve slunném Španělsku, do kterého je přímo zamilovaná. "Dovolená s dětmi je pro mě vždy nejkrásnější část v roce, a nejvíc se právě vždycky těšíme do Španělska na společně strávené chvíle, které si užíváme se vším všudy na maximum," dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám