Hlavní obsah
Článek

Diváci Televizních novin se mohou těšit na novou moderátorskou dvojici. Na obrazovkách se poprvé společně objeví kráska ze Snídaně s Novou Veronika Petruchová a moderátor Sportovních novin Martin Čermák.

Dvojice doplní stávající páry Lucii Borhyovou (45)a Reye Korantenga (49) a Kristinu Kloubkovou (47) s Martinem Pouvou. „Na moderování večerních Televizních novin se těším. Poctivě jsme s Martinem trénovali, i když na takovou relaci se asi nedá úplně dokonale připravit, je to živé vysílání, v němž musíte neustále reagovat na aktuální dění,“ svěřila se Veronika, kterou televizní diváci již dobře znají.

„A musím se přiznat, že oceňuji, že mám na rozdíl od svých předchozích zkušeností vedle sebe parťáka, takže věřím, že to ve dvou vždy zvládneme,“ svěřila moderátorka, která má zkušenosti z ranních Televizních novin, ke kterým se následně přidaly formáty Snídaně s Novou a Polední a Odpolední TN.

Její kolegy Martin Čermák doposud moderoval Sportovní noviny. „Televizní noviny vnímám jako to nejprestižnější místo, kterého lze v mé profesi v Česku dosáhnout. Je to velká zodpovědnost a pro nás oba obrovská příležitost se dál zlepšovat. Moc se na tuto novou roli těším a budu ji s pokorou vykonávat nejlépe, jak jen dovedu,“ dodal moderátor.

Reklama

Další články

Načítám