Hlavní obsah
Článek

Protože byla moderátorkou a zároveň kmotrou alba Štefana Margity (67), který patří spolu s Hanou Zagorovou (†75) k dávným přátelům její rodiny, s Lucií Borhyovou (45) jsme si tentokrát povídali na téma zpívání. A docela nás překvapila. Možná se jí dočkáme i v poloze zpěvačky. Štefan i Hanka ji k tomu přemlouvají.

"Dokonce jsem si už s oběma zazpívala duet. Se Štefanem to bylo Ave Maria při moderování Slavíků a s Hankou zase Gvendolínu při nějaké velké show na Nově. Teď přišel Michal Kindl, který je autorem písní na Štefanovu novou desku Na správné cestě, že by napsal něco přímo pro mne. Moje ambice to není, ale tlačí mě do toho," prozradila nám Lucka.

Zpívání si ostatně vyzkoušela mnohokrát, když se na Nově natáčely velké zábavní show jako byly třeba Silvestry, duet zpívala i s Bohušem Matušem (50). "A několikrát jsem už odmítla vystupovat v show Tvoje tvář má známý hlas. Ale to bych si mezi profesionály netroufla. Myslím, že můj vrchol bylo herectví a účast v taneční show Bailando," svěřila se moderátorka. Více podrobností se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám