Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to poprvé, co se moderátorka Televizních novin objeví v seriálu, hereckou profesi už si Lucie Borhyová (46) zkusila v Ulici nebo Comebacku. Nově k výčtu přibude také Ordinace v růžové zahradě. Hrát bude samu sebe. „Už bych si přála hrát i někoho jiného, ale opět jsem to já,“ směje se Lucie, která nabídku přijala s chutí. I proto, že jde o její první větší roli.

Na ztvárnění sebe samé vidí Borhyová výhody i nevýhody. Výhodou je, že se nemusí převtělovat a postavu dlouze studovat, nevýhodou pak to, že člověk nemá tolik prostoru předvést, co v něm je. „I tak jsem se snažila být trochu jiná, než mě diváci znají,“ říká oblíbená moderátorka.

Na place pod režijním vedením Braňa Holička působila hlavně po boku Martina Zounara (56). „A s ním je neskutečná legrace,“ pochvalovala si Lucka, která se v seriálu objeví v rámci dějové linky, v níž se Bobo Švarc (Zounar) zapojí do reality show Rodinná výměna. V té si dvě rodiny vymění manželky a ženou, která zastoupí Bobovu Heluš (Martina Randová), je právě Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám