Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jinak by mohl Michal Hrdlička (35) trávit Den otců než se svou jedinou dcerkou Lindou (5)? Roztomilou blondýnku, která je celá maminka, má s Lucií Borhyovou (46). Vyrazili si spolu na ryby a při té příležitosti se zvěčnili. Protože on ani moderátorka z Televizních novin nechtějí děti vystavovat na odiv veřejnosti, holčičku vyfotil otočenou z profilu, aby jí nebylo vidět do tváře. Ke snímku ale připsal dojemné vyznání, které fanoušky rozněžnilo.

„Užívám si každou společnou chvíli s Tebou. Ani nevím, jestli jsem toho naučil víc já Tebe, nebo Ty mě. Děkuji, že Tě mám L.,“ píše sympatický sporťák.

Na snímek zareagovala srdíčky jeho současná manželka Karolína Plíšková (32), se kterou prozatím vlastní potomky nemá. I přesto je mu tenistka při výchově dcerky oporou a zdá se, že má s Lindou skvělý vztah. To dokazují i snímky z minulosti, kdy vyrazili na společný výlet ve třech.

Reklama

Další články

Načítám