Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během víkendů se snaží Lucie Borhyová (46) většinou vyrazit na výlet. Vyjet do přírody, zejména do hor, moderátorce nezabrání ani fakt, že v sobotu či neděli má službu v Televizních novinách, Lucie to prostě vždy nějak stihne.

Během uplynulého víkendu ale Lucii nečekalo složité plánování, neboť vyrazila se svými dětmi Lucasem a Lindou do pražské zoologické zahrady.

Prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram se se svými fanoušky podělila o fotku, na které se tetelí u výběhu se slony.

„Slon je symbolem štěstí a harmonie. Tak třeba to bude fungovat i skrz fotku. Oboje Vám posílám,“ komentovala snímek Lucie, která zveřejnila i fotku se svou dcerou Lindou pořízenou nad zahradou. „Takovej ten klasickej holčičí pokec u zmrzky. Znáte to, odkud prej mám tu ledvinku a já zas odkud má to super tričko a tak,“ s humorem připojila popisek Lucie Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám