Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spousta známých osobností se koncem loňského roku vydala do teplých krajin a Štědrý den a Silvestra oslavila na pláži. Tato představa Lucii Borhyovou (46) vůbec neláká.

„Je pravda, že miluji slunce a moře, ale miluji i hory, zimu a sníh. Co se týká období Vánoc a konce roku, tak to trávím někde na horách,“ nechala se slyšet Borhyová a dále dodala: „Milujeme vánoční atmosféru, milujeme trhy, atmosféru, stromečky. Rádi nasáváme kouzlo vánoční Prahy. Pokud vyjde čas, tak si užíváme radovánky na sněhu, což se letos podařilo.“

Borhyová je v otázce Vánoc konzervativní. „Ani v minulosti jsem nikdy nebyla bez dětí o Vánocích v teple. Já si to nedovedu představit. Mám to spojené s rodinou. Každou neděli si zapalujeme svíčku na adventním věnci, pouštíme si koledy, chodíme na rozsvěcení stromečku. Užíváme si krásnou atmosféru, která je jen jednou za rok.

Po teplém počasí se jí ale přece jen stýská. Na pláži ji sluneční paprsky ohřejí ale prý nejdřív za čtvrt roku. „Doufám, že brzy vyrazím. V nejbližší době se mi to nepodaří, protože to můj diář neumožňuje, ale věřím, že by se mi to mohlo podařit v březnu,“ přeje si Lucie Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám