Hlavní obsah
Článek

Na zahájení výstavy Cosmos Discovery dělal Lucii Borhyové (45) společnost Rey Koranteng (49), se kterým dlouho očekávanou událost moderovala. Do prostor Křižíkova pavilonu Výstaviště v Holešovicích prý brzy vyvede své děti Lucase (11) a Lindu (4). „Lukýskovi se to bude jistě moc líbit, ale i Linduška bude nadšená. I já jsem si tady našla věci, které mě zajímají,“ říká moderátorka.

Využili jsme příležitosti a ptali jsme se Borhyové, jestli u svých dětí pozoruje umělecké vlohy, kterými oplývá ona sama. „Lindu vídám často v pokojíčku s mikrofonem. Velmi ji baví zpívání. Chtěla by zpívat a tančit. Chodí na balet, protože má taneční vlohy," promluvila Lucie o své dceři, kterou má s bývalým partnerem Michalem Hrdličkou (35).

V Lucčiných šlépějích se s větší pravděpodobností vydá syn Lucas. „Lucasovi se líbí moderování. Občas mi nahazuje Reye,“ směje se moderátorka. Její parťák Rey Korangteng se prý ale nemusí cítit ohrožený. „I Lukýska bych brala vedle sebe, až jednou vyroste. V této chvíli ale určitě ne,“ smála se Lucie Borhyová.

Reklama

Další články

Načítám