Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen hrstka známých tváří tráví konec kalendářního roku doma. Většina se vydala k moři, nebo na hory. Druhou variantu zvolila i Lucie Borhyová (46), která si užívala sněhovou nadílku v Krkonoších. „Přijeli jsme si užít čerstvého sněhu a rozšířit obzory,” komentovala jednu z fotek Borhyová.

Cílem moderátorčiných zimních radovánek se stala Pec pod Sněžkou, kde jí dělali společnost její děti, fenka biewer teriéra Loly a nejspíš také partner. Lucie stavěla sněhuláka, jezdila na lyžích a dokonce si osedlala i sněžný skútr. „Chcete svézt,” komentovala Lucie fotku na horském dopravním prostředku.

Silvestrovské oslavy Lucii na horách ale nečekaly, jelikož se musela vrátit zpět do práce. Už tradičně odmoderovala 31.12. Televizní noviny. „Krásný čas na horách nám zase na chvíli končí a už se opět uvidíme nejen v Silvestrovských Televizních novinách,” lákala na poslední vysílání hlavního zpravodajského bloku na Nově v roce 2019 Lucie Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám