Hlavní obsah
Článek

Dokonalou postavu nemusí mít jen modelky, které se svým tělem živí. Například tenistka Karolína Plíšková (32) by se na přehlídková mola mohla z fleku postavit s nimi.

Sportovkyně si užívá chvíle odpočinku se svým manželem Michalem Hrdličkou (35) na luxusní dovolené a své fanoušky neochudila o fotku v plavkách z pláže. Na její štíhlé a vyrýsované postavě se pravidelné tréninky a zdravý životní styl podepisují.

A kdo by čekal, že dovolenou stráví na lehátku a dá svému namáhanému tělu relax, ten je na omylu. Podle snímků Michala si manželé pohyb neodpouští ani na dovolené a například společně ráno cvičí jógu.

Plíšková a Hrdlička letos v létě oslavili rok manželství. Přesto, že už by mohli přemýšlet o vlastním miminku, zatím založení rodiny v plánu nemají. Sporťák Hrdlička má dceru Lindu z předchozího vztahu s Lucií Borhyovou (45) a Karolína o dítěti prozatím nepřemýšlí. Svěřila se, že těhotenství neplánuje a když, tak kolem třicítky, kterou oslaví za tři roky. Do té doby chce veškerý čas a energii věnovat své rozjeté kariéře.

Reklama

Další články

Načítám