Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46), herci Ondřej Sokol (52) a Michal Holán a známý fotbalista Pavel Horváth se sešli v jedné koloně. Kde jinde než na dálnici D1. Situace jim však nebyla vůbec nepříjemná, právě naopak. Na závěr si společně zatančili a strhli s sebou celé davy.

Tento scénář vznikl k novému klipu k brněnskému festivalu Life! a kvůli natáčení se musela zablokovat i hlavní tepna mezi Prahou a Brnem. Což ostatně bývá časté i bez natáčení. Nicméně ve videoklipu se na rozdíl od reality z unuděných a utrápených lidí v dopravní zácpě stávají nadšení tanečníci a společně s protagonisty to na rozpálené silnici pořádně rozbalí.

Na scénáři se podílel i ambasador festivalu, herec a moderátor Ondřej Sokol. A v čem je podle něj letošní videoklip jiný a proč? „Tak chceme zase překonat rekord, doufám, že je rozhodně zajímavější," míní Sokol, který na taneční festival také zve své příznivce i širokou veřejnost.

Moderátorka Lucie Borhyová je součástí klipu i celého brněnského festivalu poprvé. Jejím úkolem je dodat ženskou energii celé převážně mužské skupině protagonistů, nicméně producenti měli namále. V den natáčení totiž skolilo Borhyovou silné nachlazení, i přes horečku se však zodpovědně dostavila. „Bohužel jsem měla antibiotika a musela jsem to nějak zvládnout, protože na natáčení bylo navázáno hodně lidí, aut, autobusů a všichni přijeli z Brna,“ svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám