Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovce se objevuje velmi často a pravidelně. Nyní ale budou mít diváci televize Nova šanci vidět Lucii Borhyovou (46) jinak než v roli moderátorky Televizních novin. Lucka prozradila, že dostala nabídku na účinkování v seriálu.

Tím bohužel informace končí, o jaký titul z produkce Novy půjde, neřekla. „Zatím nemohu říct, o co se přesně jedná. Diváci TV Nova to ale uvidí už na podzim,” mrkla Lucie.

Herectví půvabnou blondýnku vždy přitahovalo. „Už jako malá jsem měla možnost párkrát si někde zahrát a za poslední roky jsem si také občas nějaké malé role v různých seriálech nebo filmech vyzkoušela,” svěřila Super.cz Lucie. Objevila se mj. v seriálech Comeback nebo Ulice.

V obou ztvárnila samu sebe a jinak to nebude ani příště. „Moc jsem si to užila. I přesto, že mám malou roličku, tak natáčení trvalo zhruba půl dne,” řekla Borhyová, která vzala na plac i své děti, pětiletou Lindu a devítiletého Lucase. „Moc je totiž zajímalo, jak takové natáčení vypadá. Tak mají radost a úžasný zážitek,” dodala Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám