Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z dovolené se Lucie Borhyová (46) vrátila odpočatá a s výbornou náladou. Kromě toho se pyšní krásně opálenou pokožkou. Svůj letní look moderátorka podtrhla lehkými hedvábnými šaty se zlatými puntíky a vypadala fantasticky.

Úsměvy hvězda Televizních novin rozdávala během setkání s novináři, kde společně s dalšími osobnostmi odprezentovala vlastní design látkové tašky. Ten doplnila sloganem za čistší planetu.

„Nebezpečí užívání plastových tašek spočívá v tom, že je to pohodlné, neničme tedy naše prostředí pro vlastní pohodlnost. Snažme se jej naopak chránit nejen pro sebe, ale hlavně pro budoucí generace. Každý, kdo tuto ideu podpoří, stane se její součástí, a pomůže tak utvářet lepší svět. Svět, který nebude zahlcen zbytečnými nerecyklovatelnými igelitovými taškami, a to stojí za to,” říká Lucka Borhyová, která touto činností podpořila svůj charitativní projekt Lucky Be.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám