Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už dvanáct let, co Lucie Borhyová (46) zářila během taneční soutěže Bailando, kde prokázala své pohybové kvality. Nyní se hvězda Televizních novin na Nově opět rozvlní v rytmu hudby. Moderátorka natočila klip k tanečnímu rekordu brněnského festivalu Life!.

„Já miluju tanec, miluju pohyb a myslím si, že každý, kdo tančí a kdo má pohyb rád, má dobrou náladu a je pozitivně naladěný,“ říká Lucie Borhyová.

„Je to také trošku adrenalin, ale ty endorfiny, které se vyplavují z těla, jsou super. Při tanci je vždy dobrá nálada a skvělá atmosféra,“ dodává moderátorka, která společně s dalšími známými tvářemi natáčela klip za zvuku písně We Are Family přímo v zácpě na dálnici D1. Respektive to tak mělo vypadat, klip se natáčel na odlehlém parkovišti mimo dálnici.

Borhyová bude součástí letošního tanečního rekordu v počtu tančících v jednu chvíli na jednom místě poprvé, nicméně sama je držitelkou rekordu jiného. Je prý nejmladší televizní moderátorkou zpravodajství na světě - první Televizní noviny vysílala ve svých 21 letech.

Kromě Borhyové roztančil dálnici i Ondřej Sokol, který festivalu už několik let dělá ambasadora. Podílel se i na scénáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám