Hlavní obsah
Článek

Letní teploty definitivně zastavila studená fronta, která do Česka zavítala s prvním podzimním dnem. Tyhle sexy fotky našich krásných celebrit vás ale zaručeně rozpálí.

Dovolenou u moře si užívala v červenci i v srpnu moderátorka Lucie Borhyová (45), která potěšila fanoušky hned několika žhavými fotkami. Dohnala ji ale i její mladší dvojnice Eva Perkausová (30). Ta vystavila své pětky naposledy v leopardích plavkách na řeckých ostrovech.

Doslova plavkovou sérií zahltila svou sociální síť Andrea Verešová (43), která trávila téměř celé prázdniny s dětmi v Řecku. Na ostrov Mykonos vyrazila Monika Marešová (43) nebo Veronika Kopřivová (33), která si ale zdejší romantické západy slunce užívala bez Jágra.

Luxusní postavičku v plavkách ukázala dále Simona Krainová (51). Se svou rodinou a sestrou Yvonou vyrazila na začátku srpna na španělský ostrov Lanzarote, odkud fanouškům poslala sexy pozdrav.

Na pozdní dovolenou na Mallorcu se svou dcerou vyrazila Dara Rolins (51) a hned se pochlubila novými bikinami imitující hadí kůži. S létem se rozloučila žhavým příspěvkem i topmodelka Petra Němcová (44), která předvedla svou výstavní figuru v jednodílných plavkách s hlubokým výstřihem.

Kdo byl v plavkách nejvíce sexy?
Lucie Borhyová
26,9 %
Simona Krainová
7 %
Petra Němcová
2,9 %
Monika Marešová
2,2 %
Eva Perkausová
33 %
Dara Rolins
7,4 %
Andrea Verešová
9,5 %
Veronika Kopřivová
11,1 %
Celkem hlasovalo 2274 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám