Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tímhle rozhovorem jsme počkali, protože Roman Šebrle (49) na sebe po tiskové konferenci TV Prima strhl pozornost úplně jiným způsobem. Rozebírání jeho aférky, kdy se nechal strhnout alkoholem, vedrem a vášněmi, přerušilo až oznámení rozchodu Lucie Vondráčkové (44) s manželem Tomášem Plekancem (41). Dokonce už vznikl vtípek na tohle téma. Roman by podle něj měl kytku dát nejen své ženě jako omluvu, ale také Lucce jako poděkování, že už má od médií klid.

A o čem že jsme si to povídali, než se pustil do tanečních a dalších akcí? O barvě jeho pleti, se kterou měly maskérky na Primě docela problém. S Evou Perkausovou (30) už vypadají skoro jako dvojice z Novy Rey Koranteng (49) a Lucie Borhyová (46). "Však si taky na té druhé televizi museli na mě půjčit líčidla," prohlásil Roman.

"Ne, to je legrace, ale kdo ví, jak to bude koncem léta. Faktem je, že maskérky opravdu musejí hledat, aby mě mohly nalíčit. Za ty čtyři roky už jsou ale, myslím, zvyklé. Já to fakt nedělám schválně. Já se dokonce sluníčka straním, ale jakmile vylezu ven, do moře, nebo na golfové hřiště, okamžitě se to na mě nalepí a jsem černý," dodal. V plánu má Roman ještě další dovolenou v Itálii, kam chce vyrazit s dětmi. Je to ale v září, tak snad už v tu dobu bude u něj doma všechno v pohodě.

Reklama

Další články

Načítám