Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do vztahu s Michalem Hrdličkou vstupovala Karolína Plíšková (32) svobodná a bezdětná, partner slavné tenistky si oproti tomu přivedl tehdy roční dceru, kterou má s moderátorkou Lucií Borhyovou (46). Fakt, že Michal už je tatínkem, přijímá Karolína velmi dobře a podle všeho má s Lindou velmi dobré vztahy.

„Jako holky k sobě máme blízko, tak si myslím, že spolu vycházíme dobře. Už je to skoro dva roky, co se známe s Michalem, takže já ji znám úplně odmalička, co jí byl jeden rok,” říká Plíšková.

Mezi Karolínou a malou Lindou prý vládnou harmonické vztahy. Úspěšná sportovkyně se snaží být Michalově dcerce hlavně kamarádkou. „Setkávám se s ní hodně. Plán mám nabitý, ale občas mi to vyjde, že jsem ve stejný čas doma,” říká.

Světová tenisová trojka už začíná tříletou holčičku seznamovat s bílým sportem. „Raketu má, takže když jsme neměly co dělat a venku bylo hezky, tak jsme spolu na tenise párkrát byly. Ji to baví, ale určitě to není nic, do čeho bychom ji nutili. Ale pro děti je to zábava a pohyb,” říká tenistka Karolína Plíšková.

Reklama

Další články

Načítám