Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři generace děvčat Borhyových spolu právě dovádí v mořských vlnách a zdá se, že k opravdovému štěstí jim nic nechybí. Vnadná moderátorka zpráv vsadila na jistotu a letní dovču tráví nikoliv s novým, prozatím oficiálně nepřiznaným přítelem, ale s 'vlastní krví'.

Na sociální síti se Lucka (46) pochlubila selfie, na níž je spolu s maminkou Alenou (59) a dcerkou Lindou. Ty tři se spolu mazlí ve vodě kousek od břehu. Linda je sice k objektivu zády, ale mamča s babičkou mají šťastné úsměvy od ucha k uchu. To netřeba dál komentovat. „Je mi nejlepší kamarádkou a dětem fantastickou babičkou,“ prozradila Lucie už dříve. Takové vyznání lásky od Lucky nikdy nikdo jiný neuslyší.

Michal Smečka (28), s nímž vlastní Lucie společnou firmu, tak bude muset přebrat sám otěže podnikání a děvčatům tuhle rodinnou dámskou jízdu dopřát. Po Lucce se mu asi bude stýskat, proti téhle ženské přesile ale nemá šanci. Však si děvčata jistě mají o čem povídat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám