Hlavní obsah
Článek

Sekne jí to nejen před televizní kamerou, ale i před objektivem fotoaparátu! Důkazem jsou fotografie, které Lucie Borhyová (46) nafotila pro módní značku, jejíž tváří se po Tereze Kostkové stala. Jak jí to v nejnovějších modelech pro letošek sluší, se podívejte ve fotogalerii.

„Fotit jarní a letní kolekci je v našich podmínkách vždycky oříšek, modely se totiž připravují už na podzim předešlého roku, a to se týká i nafocení katalogu,” vzpomínala na nedávný zážitek populární televizní moderátorka.

„Tentokrát jsme ale využili prostředí pražské botanické zahrady, tedy přesněji řečeno jejího tropického skleníku, takže i když venku byla podzimní plískanice, uvnitř jsme si připadali jako na dovolené v tropech,” řekla Super.cz Lucie.

Sama začala navrhovat i Lucie. Nejde však o oblečení, ale o exkluzivní náramky, které moderátorka spolu se svými společníky navrhuje a vyrábí. „Prodejem náramků podporujeme projekt pomáhající dětem. Finanční prostředky z prodeje připadnou Neonatologickému oddělení Nemocnice Na Bulovce a předčasně narozená miminka se tak budou moci mít zase o něco lépe,“ dodala ke své bohulibé aktivitě Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám