Hlavní obsah
Článek

Daniela Šinkorová (51) aktuálně čelí problémům, ke kterým ani v nejmenším nezadala příčinu. Stejně jako Lucie Borhyová (46), o čemž jsme vás již informovali, se stala obětí výtržníků, kteří na sociální síti Instagram zveřejňují porno snímky, které jsou poměrně zdařilými foto montážemi.

„Je mi to nesmírně líto, osobně mi to strašně vadí. Sama jsem úplně jinak vychovaná a nikdy v životě jsem nefotila nahá. Chce se mi z toho brečet,” svěřila se se svými pocity Super.cz Šinkorová.

Populární muzikálová a seriálová herečka samozřejmě dělá vše pro to, aby zamezila šíření hanlivých snímků. „Už se to děje asi dva týdny. Okamžitě jsem odepsala na profil, ze kterého fotky chodí, takže o tom vědí. Zároveň jsem nahlásila fotky jako šikanu, takže Instagram je do pár chvilek stáhl,” popsala svůj postup.

Daniela pochopitelně vše řeší i právní cestou. „I přes mou snahu se fotky objevovaly na jiných profilech, předala jsem to tedy na svou právní zástupkyni. Na soud se s tím zatím jít nedá, protože není známo, kdo to provádí, ale je možné podat trestní oznámení na neznámého pachatele,” říká Daniela Šinkorová, která prý udělá proti této věci vše, co bude možné.

Reklama

Další články

Načítám