Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (52) dnes slaví pětačtyřicáté narozeniny. O stále aktivně hrajícím hokejistovi Floridy Panthers, sběrateli všech možných i nemožných rekordů a obrovské osobnosti, toho ve sportovních rubrikách bylo napsáno mnohé, my se však zaměříme na ženy jeho života.

Tou nejdůležitější je samozřejmě maminka Anna, jíž se říká „Mama Jagr“. Před lety s ním žila v zámoří a zajišťovala mu veškerý servis, což se ne každé jeho přítelkyni líbilo.

Jaromír Jágr nepatří jen k nejlepším a nejbohatším světovým hokejistům, ale také k velmi žádaným mužům. Momentálně jeho srdce bije už více než rok pro bývalou kadeřnici a finalistku České Miss Veroniku Kopřivovou (33).

Zamilovaný Jágr si vzal Veroniku pod svá křídla a ustál i její minulost tanečnice u tyče, který byla hojně propírána nejen bulvárními médii. Každá holka vedle Jágra se zkrátka ihned dostane pod ten největší drobnohled veřejnosti. A ne každé se to v minulosti líbilo.

Vedle Jaromíra se vystřídala celá plejáda krásných žen. Několik let žil s dnes již vdanou slovenskou modelkou Andreou Verešovou (43) a dva roky chodil s misskou Ivou Kubelkovu (46). To bylo zhruba před dvaceti lety a od té doby uplynulo moře času.

Tehdy byly dnes stále krásné modelky do Jágra zamilované až po uši a na vztah se slavným hokejistou jistě rády vzpomínají, byť už jsou každá úplně jinde a žijí poklidným rodinným životem.

Jágr měl slabost také pro moderátorky. Začal si hned se třemi. Prožil bouřlivé románky s moderátorkami Lucií Borhyovou (45) a Nicol Lenertovou (42).  Delší vztah, celkem šest let, prožil s Innou Puhajkovou (38), jež působila i jako modelka a nyní moderuje Sportovní noviny.

Jágr má pestrý nejen hokejový život, ale i výběr krásek. Která se vám po jeho boku líbila nejvíc? Jeho současná přítelkyně Veronika Kopřivová, nebo snad Andrea Verešová? Hlasujte v anketě pod článkem.

Která žena se vám vedle Jaromíra Jágra líbila nejvíc?
Andrea Verešová
4,6 %
Inna Puhajková
19,5 %
Lucie Borhyová
2,2 %
Iva Kubelková
55 %
Nicol Lenertová
2,5 %
Veronika Kopřivová
16,2 %
Celkem hlasovalo 89710 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám