Hlavní obsah
Článek

V minulosti hrál závodně fotbal, ale pak přišlo zranění kolene, a tak musel Michal Hrdlička (35) rozjetou profesionální kariéru utnout. Jak to ale vypadá, mrštnost a ohebnost získanou na hřišti neztratil.

Sílu a pohyblivost předvedl bývalý sporťák z Novy během zahájení výstavy soch a objektů stvořených z kostek Lega. Michal chtěl zapózovat vedle několika objektů, a aby se k nim dostal blíž, ladně přeskočil zábrany. Nechal se vyfotit i vedle postavy Martiny Navrátilové vytvořené z padesáti tisíc kostiček. Pózování s nejvýznamnější představitelkou bílého sportu si nemohl odpustit, když on sám chodí s jednou z nejúspěšnějších českých tenistek současnosti Karolínou Plíškovou (32). Co o ní prozradil?

„Kája na mě bohužel nemá v tomto ohledu moc čas, ale už jsem si s ní párkrát zahrál. Bohužel mi to vůbec nejde, takže nemám šanci s ní uhrát ani jeden míček,” přiznal Michal, který pořídil tenisovou raketu už i své dceři Lindě, kterou má s moderátorkou zpráv Lucií Borhyovou (45).

„Lindička je šikovná a strašně ji baví nejen sport, ale i skládání z kostek. Jsem moc rád, že jsem měl tu příležitost odhalit sochu Martiny Navrátilové a projít si celou expozici. Příští týden budu mít Lindu u sebe, tak určitě na výstavu vyrazíme,” dodal moderátor, který aktuálně komentuje fotbalové přenosy.

Reklama

Další články

Načítám