Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák Michal Hrdlička (35) to s úspěšnou českou tenistkou Karolínou Plíškovou (32) myslí vážně. Poté, co se moderátor rozešel s Lucií Borhyovou (46), nedával nikdo jeho novému vztahu s vysokou tenistkou moc šancí.

Páreček je však pořád zamilovaný až po uši a vypadá to, že i přes Michalův červencový karlovarský opilecký skandál jim to skvěle klape. Sporťák Plíškové fandil na US Open, kam dokráčela až do finále, a našel si i novou práci.

Po vyhazovu z Novy komentuje fotbalové zápasy pro jednu kabelovou televizi. A Plíškovou už stihl seznámit i se svou dcerou Lindou, kterou má s Lucií Borhyovou.

Hrdlička vzal Lindu a Karolínu na lodičku, kde si společně užívali poslední záchvěvy léta. Plíšková se s Hrdličkou střídala ve veslování a zjevně si hezký den, kterým se pochlubila na sociální síti, moc užila. „Táto, nekecej a vesluj,“ okomentoval fotku z lodičky spokojený sporťák, jemuž se momentálně daří v lásce i práci.

Reklama

Další články

Načítám