Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) se na koncertě zpěvačky Hany Zagorové (†75) objevila nejen společně s rodiči, ale také se svým manažerem Michalem Smečkou (28).

Podle Blesku však blonďatou moderátorku pojí s o deset let mladším mužem mnohem více. Po koncertě a oslavě Hany Zagorové se spolu měli oddávat intimnostem v autě. Předtím se k sobě ale oficiálně příliš neměli.

Borhyová po rozchodu se sporťákem Michalem Hrdličkou (35) zatím žádného nového partnera nepředstavila. I Hrdličku, jenž nyní chodí s finalistkou US Open Karolínou Plíškovou, však opatrná Lucie nějakou dobu tajila, než ho představila jako svého přítele.

Smečka je na první pohled úplně jiným typem muže než Hrdlička či otec Lucčina syna Lucase, Řek Nico Papadakis. Stejně jako Hrdlička je však výrazně mladší než moderátorka Televizních novin. Borhyová navíc působí jako společník ve Smečkově firmě, a tak má s vousatým sympaťákem hodně společného.

Reklama

Další články

Načítám