Hlavní obsah
Článek

Včerejší rozhodnutí Novy na hodinu vyhodit dosavadní stálici Sportovních novin Michala Hrdličku (35) bylo pro moderátora obrovským šokem. Jak se Super.cz podařilo zjistit, mladík náš článek o tom, jak to má u největší komerční stanice spočítané, bral jako výmysl a byl rád, že mu opilecké řádění v Karlových Varech prošlo. Vždyť teprve nedávno dostal rozpis služeb na mnoho dní dopředu!

„Nebylo třeba ho plašit, oznámení o ukončení jeho působení u nás mělo přijít v pravý čas. Ani další sporťáci nic netušili. Ještě když šel k šéfům, kteří mu to oznámili, vůbec nevěděl, co mu budou chtít. Když se vrátil, nebyl zdrcený, konec přijal v klidu,“ dozvěděl se Super.cz od zdrojů ze zpravodajství televize Nova.

Michal to měl už nahnuté na podzim, když dal kopačky kolegyni Lucii Borhyové (46). Ne, že by televize nějak výrazně řešila vztahy na pracovišti, ale ukázalo se, že zachovat se tak k miláčkovi národa Hrdličkovi ublížilo, i co se týče divácké oblíbenosti. S nadsázkou řečeno se z něj stal nepřítel lidu číslo jedna. Tehdy ale vedení stanice nevybouřeného mladíka ještě podrželo.

Osudnou se mu stala až ostuda ve Varech. Být na oficiální akci plné novinářů na šrot, neudržet se na nohou a nakonec močit na ulici, to už bylo pro Michalovy vedoucí příliš. Nemluvě o tom, že v dalších dnech se nepoučil a pařil dál. Šéfům došla trpělivost, počkali ale téměř tři týdny, než mu rozhodnutí, že se s ním loučí, oznámili.

Reklama

Další články

Načítám