Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák Michal Hrdlička (35) už nějaký ten pátek randí s tenistkou Karolínou Plíškovou (24). Po zkušenostech s velkou medializací jeho předchozího vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou (46), s níž má dceru Lindu, si Michal soukromí pečlivě střeží. Zatímco s Lucií Borhyovou vždy ochotně pózoval, s Karolínou ho téměř nemáme šanci vidět.

Až teprve nedávno se fotografům podařilo zamilovanou dvojici konečně zvěčnit. Zaláskovaný páreček si vyšel na večeři a pak do kina. Plíšková se k Hrdličkovi tulila na eskalátorech a nešetřila ani polibky.

Zatímco v lásce se Plíškové daří, ve hře to žádná sláva opravdu není. Od té doby, co chodí s Hrdličkou, se její tenisové výsledky výrazně zhoršily.

Naposledy skončila hned v prvním kole grandslamového turnaje French Open, když ji porazila až 108. hráčka žebříčku WTA Shelby Rogers. Předtím nepřešla přes první kolo turnaje v Římě a prohrála ve druhém kole turnaje v Madridu. Od ledna se tak z 11. místa tenisového žebříčku propadla na 19. příčku. Skloubit lásku s úspěšnou tenisovou kariérou zkrátka není vůbec jednoduché.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám