Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu v pravé poledne si řekli své ANO muzikant Vašek Noid Bárta (43) a tanečnice Eliška Grabcová. "Do třetice dobrého a zlého. A předpokládám, že už je to naposledy," řekl Super.cz muzikant, který má s Eliškou dcery Elinku a Aničku.

Pro Vaška to totiž byla už třetí veselka. Poprvé se oženil se zpěvačkou Lucii Bílou (58), přesně v den jejích čtyřicetin v roce 2006 v italském Miláně. Podruhé si bral tehdy těhotnou Gabrielu Dvořákovou v červenci 2014.

Nevěsta oblékla šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové, do kterých se jí podařilo zhubnout po druhém porodu. "Kdysi jsem si přála šaty ve stylu mořské panny, ale už po prvním porodu jsem od toho kvůli bokům upustila. Teď se soustředím hlavně na to, aby šaty byly i pohodlné pro kojení," řekla nám Eliška, která si ostatně odskočila kojit hned po obřadu.

Eliška byla také krásně opálená, i když na dovolenou se kvůli miminku nedostala. "Byla jsem na nástřiku u Vaškovy druhé ženy," vysvětlila, že s matkou jeho prvorozené dcery Terezy skvěle vychází.

Veselka proběhla v malém resortu u rybníka. Podmínkou totiž bylo, aby svatba byla friendly pro rybáře. V rámci párty bylo totiž naplánováno chytání ryb. A také bohatý program pro děti, protože se jich mezi svatbčany objevil rovný tucet. "Pro ty jsme objednali i skákací gumový hrad," smála se Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám