Hlavní obsah
Článek

Milá, laskavá, vtipná, velkorysá, zábavná. Tak si budou přátelé pamatovat Hanu Zagorovou (†75), která zemřela ve věku 75 let.

„Moje srdce pláče,“ napsala Lucie Bílá (57), která je jednou z mnoha slavných, kteří na Zagorovou vzpomínají jen v tom nejlepším.

„Je mi moc smutno. Hanko milá, pozdravuj nahoře, je tam spousta kamarádů. Štefane, přeji hodně sil, vím, jak Ti je,“ uvedla Petra Janů (71), která o svou životní lásku, manžela Michala Zelenku, přišla před 11 lety. Zemřel v roce 2011 před Vánoci.

S úctou na Hanku Zagorovou vzpomíná také Vendula Pizingerová (52), která se zpěvačkou propovídala spoustu hodin a mnohokrát si také připily Hančiným oblíbeným šampaňským.

„Tak rády jsme jako dvě ženy povídaly o všem možném... Dokonce jsme chodily na hubnoucí kúry a tam pily šampíčko, na tajňáka. Tak dnes připíjím sama a ne tajně, ale veřejně, z úcty k tobě,“ napsala Pizingerová a neopomněla zmínit, že Zagorová vždy ochotně vystoupila pro její Kapku naděje na pomoc onkologicky nemocným dětem. „Tvoje písničky budou žít dál s našimi večírky, děkujeme,“ dodala.

Hana Zagorová na archivních záběrech

Producent Janis Sidovský Hance Zagorové děkoval za vše krásné, co spolu zažili. „Za chytré texty k písničkám, kterými jsi rozdávala radost a naplňovala duši svých posluchačů. Za zábavné večírky, kterých jsem se mohl účastnit. Za Tvoje nepřekonatelné Lucerny. Za rady, které jsi mi do života dala. Sbohem, královno popu,“ loučil se.

Reklama

Další články

Načítám