Hlavní obsah
Článek

Neváhala přijmout pozvání, aby si nimi zazpívala na jejich 100. koncertě. Ostatně Lucie Bílá (57) byla jednou z prvních, kdo vokální kvartet 4 Tenoři podpořil, a dokonce si s nimi zazpívala píseň Krása z repertoáru Karla Gotta (†80) na jejich debutovém albu v roce 2020.

Zpěvačka tedy nechyběla na nádvoří hradu Karlštejn, kde koncert probíhal, a byla jediným exkluzivním hostem. Mezi čtveřicí pánů v oblecích zazářila ve snad nejkratších šatech, které si za poslední roky oblékla. Někdo mohl poznamenat, zda si náhodou nezapomněla sukni. Nicméně Lucie má teď figuru snů a se svýma nohama si takovou mini délku může dovolit.

Zda se Bílá objeví i na novém albu, na němž nyní Marian Vojtko (51), Pavel Vítek (61), Michal Bragagnolo a Jan Kříž ve studiu pracují, zatím netušíme. Jisté je, že deska vyjde na konci října. „Pro druhé album jsme vybrali písničky od Ennia Morriconneho, Karla Svobody nebo Leonarda Bernsteina z muzikálu West Side Story. Od Paula Anky jsme také získali souhlas k novému českému textu legendární skladby My Way, kterou zpíváme pod názvem Žít podle svého,“ prozradil manažer Janis Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám