Hlavní obsah
Článek

Šedivé vlasy už jí sice rostou, ale barví si je, takže tušení, jak by v nich vypadala, může mít jen díky hereckým projektům. Poprvé je Veronika Freimanová (68) vyzkoušela v seriálu Vyprávěj, šedivou paruku nosí také v divadelní hře Kvartet. "A krásné dlouhé šedivé vlasy jsem měla v Princezně zakleté v čase," doplnila nás ještě herečka.

"Šediny by mi nevadily, jen kdybych měla tolik vlasů, jako je v těch parukách," smála se Freimanová, která ale v tmavších vlasech může hrát mladší role. "Ale neženu se do nich. Jsem spokojená s mým vlastním věkem," ujistila Super.cz, když jsme ji potkali právě na zkoušce zmíněné hry Kvartet, kde hraje postavu dokonce ještě starší, operní pěvkyni v důchodu.

I mimo divadlo má ovšem herečka dost práce. "Kukačky mají mít druhou sérii, také Princezna zakletá v čase bude pokračovat. Vrhám se do dvou velkých projektů. Jde o film Blízká setkání, který se měl točit loni, a kde bychom měli být pár s Jiřím Lábusem, o tom druhém ještě nemůžu mluvit. Na divadle bychom měli mít premiéru hry Milionový údržbář s Petrem Nárožným v divadle u Lucie Bílé (57)," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám