Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) prochází velkou proměnou. Pryč jsou obří drdoly, výrazné šperky a černočerné outfity. Lucie mění image a vypadá skvěle. V novém ležérním looku působí neuvěřitelně mladistvě.

"Přišlo to. Necítím se najednou dobře v černé barvě, to je u mě nevídané. Teď už jsou v mém šatníku i jiné barvy. Nejen černá a bílá," řekla Super.cz Lucie.

Nosí ležérně rozpuštěné vlasy a pryč je i tvrdé líčení. "Cítím se dobře takhle. Mám ráda pánský styl, ale cítím se lépe, když vlasy nejsou stažené, zatížené. Mám ráda lehký make-up. Mám ráda, když jsou věci přirozený, abych se cítila svobodně. Některých starších fotek se děsím. Říkám si, to jsem fakt já?" ptá se zpěvačka.

Našla tým lidí, který jí se změnou pomohl. "Zatoužila jsem po změně a našla jsem si lidi, kterým jsem řekla, pojďte to změnit. Vyházejte z mého šatníku, co tam nepatří, jděte na to tvrdě. Spojila jsem se s lidmi, kteří tomu rozumí. Móda není zrovna můj koníček To je jako tancování. Kdybych uměla tančit, tak už to dávno dělám. Mě ale zase baví jiné věci," dodala Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám