Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) během lockdownu nepřibrala ani deko. Má výhodu, že má doma fitko, a tak se o sebe mohla v pohodě starat. "Ještě jsem se navíc zamilovala do jógy, ta mě udržuje v kondici. S postavou lockdown nic neudělal. Oba jsme s Radkem cvičili," řekla Super.cz Lucie.

Pravidelnou stravu jí zajišťovala její hospůdka v Otvovicích. "Měli jsme otevřené okénko. Kuchyň fungovala pořád. Je to nebezpečný v tom, že mám tak dobrý kuchaře, že o to víc pak musím váhu hlídat. Mám tak pravidelnou stravu, jakou jsem měla v dětství," usmívá se.

Teď už se Lucie těší na léto. Bude hodně pracovní. "Mám před sebou letní scénu, v divadle chystám projekt se Simonou Stašovou a panem Nárožným. Mám chalupu v Českém ráji, tak určitě na nějaký den pojedu. Teď tam jedu na víkend, ale pracovat. Já mám ale ráda aktivní odpočinek. Hlavně se už těším na lidi, ti mi moc chybí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám