Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice opravila divadlo a dala mu své jméno, kvůli současnému stavu ale všechny divadelní aktivity Lucie Bílé (58) zpomalily. Zlatou slavici potěšilo, že si nově zrekonstruovaný prostor vybral ke křtu a mini autogramiádě své nové knihy Moje sváteční pečení cukrář Josef Maršálek.

„Jsem moc ráda, že jsme se takhle před Vánoci mohli společně sejít, i když v hodně omezeném počtu, a že se našla takhle krásná příležitost, abychom Pepíčkovi Maršálkovi pokřtili tu jeho nádhernou knihu,“ řekla Super.cz Bílá.

Ta sice není vášnivou pekařkou, ale ani tak ji nadšení neopouštělo.

„Diváci, lidi, kamarádi už mi strašně moc chybí. Naštěstí pořád něco dělám, a tak nemám čas přemýšlet nad různými věcmi, ale pravdou je, že teď už bych ráda, alespoň po Novém roce, aby se ty věci pohnuly a vracely se do starých dobrých kolejí. Momentálně jsem asi vším, jen ne zpěvačkou, protože jsem to skoro půl roku pořádně nedělala, tak doufám, že si zase brzo zazpívám,“ svěřila se nám Lucie.

Křest sice musel být kvůli vládním nařízením omezen, nicméně kmotrů měla kniha několik. Kromě Lucie Bílé také Naďu Konvalinkovou, Hanku Křížkovou, Terezu Bebarovou a Václava Koptu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám