Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) se ozvala fanouškům s několika zprávami. Především potvrdila, že prodělala koronavirus. „Jsem doma v izolaci, protože, jak možná tušíte, ten syčák kolem mě jen neprošel, ale taky mě pěkně čapnul,“ řekla zpěvačka. V povinné karanténě byla od 8. září.

S fanoušky se Lucie také podělila o svou zkušenost, nemoc přirovnala k chřipce.

„Ale aspoň vám můžu říct svoji zkušenost, že je to jen blbá chřipka, která se dá přežít. Asi je potřeba si zvyknout a být na sebe opatrní. Ale jinak bych z toho žádnou hrůzu nedělala,“ řekla zpěvačka s tím, že od pondělí už bude zase v „plné polní“ a má před sebou plno plánů.

„Těším se na otevření svého divadla, těším se na křest cédéčka v tom divadle, cédéčka mých kamarádů 4 Tenorů. Těším se na neděli 27. září, kdy tam mám koncert a vám divákům budu moct divadlo ukázat, a taky vám v něm zazpívat. A těším se, že vám představím svoji novou knížku,“ vyjmenovala.

Nejvíc se ale Bílá těší na to, až bude zase všechno v pořádku. „Abychom se mohli objímat, podávat si ruce, líbat se a být spolu. Protože já vás teda fakt potřebuju,“ vzkázala příznivcům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám