Hlavní obsah
Článek

V poslední době Lucie Bílá (57) jen září. Za jejím svěžím vzhledem prý stojí láska k partnerovi Radku Filipimu.

„Každá ženská potřebuje někoho, kdo si ji hýčká a pro koho je důležitá. Když pak takového člověka máte, tak se vám hezky žije. Neříkám, že jsem to někdy v minulosti nezkoušela sama, ale tohle je lepší model,” svěřila se nám během našeho posledního setkání zlatá slavice.

S Bílou jsme se setkali na představení nového produktu s názvem Hyaluron elixír, který je životabudičem a zázračným elixírem mládí, v těle zajišťuje hydrataci, zvyšuje pružnost a sílu pokožky.

Zajímali jsme se o to, jestli i tento přípravek pomáhající omlazení nejen v estetické medicíně, ale i v dalších medicínských oborech, je také její tajnou zbraní.

„Zatím jsem neměla možnost ho vyzkoušet, ale budu ho používat ráda, protože jestli někomu věřím, tak to je klinika Yes Visage,” říká s přesvědčením hvězda, která v posledních letech zařadila do svého života zdravou stravu, dostatek tekutin a pravidelné cvičení.

Také moderátorka akce Iva Kubelková (46) se nechala slyšet, že jejím kouzelným elixírem je hledání životní rovnováhy.

„Největší elixír mládí je ve vnitřním rozpoložení, které se v průběhu života mění. Záleží totiž na tom, co kdo v životě zažívá, jestli ho potká nějaký stres, co musí překonávat. Elixírem mládí je hledat klíč k tomu, jak být co nejdéle vnitřně vyrovnaný.”

Sexy kráska se ale spoléhá i na mnohem hmatatelnější pomůcky, jakou je například právě Hyaluron elixír, který vychází z japonských objevů.

„Já jsem velkou příznivkyní všech vymožeností, které nepotřebují skalpel, ale pomáhají nám ženám řešit věci, které se nám nelíbí. Když je všechno tak daleko, že máme tu možnost, tak se tomu nebráním. Ženy by se neměly zanedbávat, přestože k tomu pod tíhou péče o rodinu mají tendence. Je to důležité pro vnitřní psychiku,” říká Iva Kubelková, která žije v dlouholetém svazku s partnerem Georgem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám