Hlavní obsah
Článek

Dlouhé roky se Miss Československo 1992 Pavlína Babůrková (46) společenským akcím vyhýbala. Dokud nedostala pozvánku na setkání missek po 30 letech, které pořádal bývalý prezident soutěže Miloš Zapletal. V šestačtyřiceti vypadá stále skvěle, a to porodila pět dětí!

"Když byla možnost vidět všechny holky i ostatní takhle pohromadě, nemohla jsem odmítnout. Mám pět dětí, takže jsem hodně zaneprázdněná, ale to samozřejmě není jediný důvod, protože spousta žen, které děti mají, do společnosti chodí. Je mi šestačtyřicet, neživím se ani modelingem, ani ničím podobným, takže důvod, proč chodit do společnosti a dávat třeba rozhovory není," míní Pavlína, která je vdaná za podnikatele Petra Kratochvíla, otce jediného syna Filipa zpěvačky Lucie Bílé (57).

Pavlína vypadá skvěle, ale nijak zvlášť prý o sebe nepečuje. "Jsem díky dětem neustále v pohybu, jsou úžasné, že vás nenechají chvíli v klidu. Nechodím ani cvičit, a když přišla pozvánka, řekla jsem si, že se sebou musím něco provést. Skočila jsem na solárko a k holiči. Prostě takové běžné věci, které by miss měla dělat. Ale jinak o sebe vůbec nepečuju, kromě kadeřníka," svěřila.

Nevěnuje se ale pouze rodině. "Podnikám a pomáhám manželovi v divadle Ta Fantastika. Tři volební období jsem byla taky v komunální politice u nás v obci jako zastupitelka. Mám opravdu spoustu aktivit," vypočítala.

Celý rozhovor s bývalou královnou krásy můžete zhlédnout na našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám