Hlavní obsah
Článek

A měli jsme tady další muzikálovou premiéru. Představení Jak se dělá muzikál v Hudebním divadle v Karlíně je sice primárně určené pro děti, ale jeho slavnostní uvedení si nenechaly ujít ani známé tváře ze šoubyznysu. A tentokrát si daly na outfitech docela záležet.

Na první dobrou zaujala švagrová Lucie Bílé (57). S manželem Karlem Zaňákem dorazila Adéla do divadla v růžovém kostýmku, jehož sáčko bylo otevřené až k pasu, takže nedávalo velký prostor pro fantazii. Všimli jsme si i kamínku, který měla Adéla připevněný mezi ňadry, které nesvazovala podprsenka. "Objednala jsem si ho a hned mi sedl," pochlubila se nám, že nemusela sáhnout po žádné drahé značce, aby byla s outfitem spokojená.

Pořádný dekolt zvolila i operní diva Andrea Kalivodová (46), do gala se po představení hodily i účinkující Markéta Procházková (38), Iva Pazderková (44), Markéta Procházková (38) či Vašek Noid Bárta, jemuž tleskala přítelkyně Eliška Grabcová.

První společenskou událostí, kterou navštívili po dovolené v Egyptě, byla premiéra pro Felixe Slováčka s Lucií Gelemovou (41). Oba byli od Rudého moře pěkně opálení. Muzikál si nenechala ujít ani Yvetta Blanarovičová (60), která tady popřála k 45. narozeninám kolegovi Marianu Vojtkovi, herečka Kristýna Janáčková nebo Hana Křížková.

Jak to všem slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám