Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Větší důkaz lásky Lucii Bílé (58) snad její testosteronový anděl Radek Filipi (35) dát už nemohl. Na levý biceps si totiž nechal vytetovat její autogram. K tetování na své levé ruce se svalovec nejdřív pochlubil na sociální síti a pak také na křtu knihy Příběhy Ježíškových vnoučat, kam svou milovanou Lucku doprovázel.

„Jenom malé upřesnění. Nosím její jméno vytetované na jedné ruce. Mám ho tam někdy od loňského roku a teď nedávno jsem dolaďoval i nové tetování. Samozřejmě Lucka byla mým prvním kritikem, ale nebrblala, a naopak mi ho schválila,“ svěřil se Radek.

Zlatá slavice byla z takového milostného vyznání samozřejmě nadšená a svého milého za jeho čin pak na akci odměnila něžným polibkem.

A naměkko byla i z toho, že se stala kmotrou nové knihy. „Víte, mám ráda věci, které mají smysl a jsou užitečné. A tenhle projekt, který je určen dříve narozeným a opuštěným lidem v domovech důchodců, užitečný rozhodně je a přinesl splnění vánočních přání tisícům seniorů. Já jsem přispěla svou trochou do mlýna tím, že vyrábím z korálků růžence a andělíčky a prodávám je mimo jiné na svých koncertech. To, co vydělám, jde beze zbytku na charitu a konkrétně na nákup invalidních vozíků, kterých jsem už koupila sedmnáct,“ radovala se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám